fbpx

ANMELDELSE: Coco O. indhyllede VEGAs publikum i et kærlighedstæppe med en overlegen koncert!

Foto: Coco O. // Klara Løkke
Venue: Store VEGA
Dato: Onsdag den 5. oktober 2023

Coco O. gav en udsolgt koncert i Store VEGA i går aftes, og det bemærkelsesværdige er, at hun også spiller en udsolgt koncert i aften. Da Coco O. og hendes band trådte op på scenen, var der absolut ingen tvivl om, hvor publikums opmærksomhed var rettet mod. Hendes uimodståelige charme og scenetiltrækning påvirkede os alle – hver eneste tilskuer. Alle i lokalet bar et lille skævt smil på læberne, og Coco O.s rene og ærlige tilstedeværelse fungerede som smøreolie til folks fødder og hofter, og fik dem til at svaje ubesværet øjeblikkeligt. Lige før koncerten begyndte, hørte jeg en person fra publikum sige: “Ej, jeg føler, at hun snart kommer ind, og giver os alle en kæmpe krammer”, hvilket nærmest blev en lille profeti, der gik i opfyldelse i løbet af koncerten.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Tags:
Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com