Alvah’s nye single udfordrer forretningsmændenes stereotype livsstil

Foto: Alvah // PR (pressebillede)

Den dansk-norske artist Alvah er netop aktuel med sin nye single “Multiflexer”. Inspireret af den norske TV-serie Exit, tager Alvah os med på en musikalsk rejse, der udfordrer den stereotype forretningsmands konforme tilværelse

“Multiflexer” udspringer af Alvah‘s tid som tjener og er en småsarkastisk anekdote om et klientel, der weekend efter weekend afslørede mere af deres liv, end de måske selv var klar over. Det er et desperat forsøg på at finde en udvej fra det ellers konforme liv, som de lever. Inspireret af TV-serien Exit, der følger fire norske forretningsmænd, som søger et “exit” fra deres familieliv, er Alvahs musik en stikpille til den stereotype forretningsmands livsstil.

Alvahs musikalske indflydelser inkluderer ikoner som Kate Bush samt moderne kunstnere som 070 Shake, Sega Bodega, og Caroline Polachek. Hendes lydspor spænder over flere genrer, herunder art pop, electronica, og alternativ R&B. Alvah, der delvist er bosat i både København og Oslo, har endda allerede markeret sig på festivaler som UHØRT, Smukfest, Journey Fest, og Carpark Festival.

“Multiflexer” er den seneste perle i Alvahs repertoire, der tager dig med på en musikalsk oplevelse, der udfordrer konventionerne og inviterer lytterne ind i Alvahs egenartede univers.

Lyt til nummeret her!

Tags:
Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com