Anton Cornelius udgiver bittersød valentinssingle

Foto: Andon Cornelius // Evald Munksgaard Hansen

Anton Cornelius anden single udkommer i forbindelse med valentinsdag, men har et lidt alternativt take på kærlighed, for hvad gør man hvis man sidder i et forhold med en der er ‘forelsket i sig selv’? Det udforsker han på sin autobiografiske nye single af samme navn

”Det føltes som om, jeg var et brugt stykke legetøj i stedet for hendes kæreste. Hendes ord var altid formuleret så manipulerende, at det tog mig lang tid at indse, at alt var til hendes egen fordel. Dette var min rejse, og det fik mig til at reflektere over, hvad ægte kærlighed egentlig indebærer.”
Anton Cornelius tager, i ‘Forelsket i Sig Selv’, udgangspunkt i sin egen oplevelse af at sidde i et forhold med en person der var fuld af kærlighed, bare mest til sig selv.
Singlen udkom meget passende på valentinsdag og handler i og for sig også om en slags kærlighed. Anton Cornelius har også selv en dyb kærlighed til musikken skønt hans vej ind i branchen har været lang og udfordrende, han har dog ikke givet op, og nu er han godt på vej. Singlen er en sikker popbanger med en snert af dyster rockguitar i omkvædet, der signalerer ugler i den proverbielle forholds-mose.


Lyt til singlen her!


 

Nicolai Hegelund
nicolaihegelund@bandsoftomorrow.com