DAYYANI med personlig, selvproklameret ‘skamløs pop’ single: ‘Nobody Kills Me Like You Do’

Foto: DAYYANI // Collin Rusike (Pressebillede)

“I de seneste år har jeg udforsket tusind forskellige lyde, lige fra samba til techno og har lavet skøre kombinationer og koncepter. Men på et tidspunkt i processen gik det op for mig, at det mest udfordrende for mig, faktisk var at skrive den mest skamløse popmusik jeg kunne forestille mig. Sådan en sang som alle kan relatere til, på den ene eller den anden måde. Så det satte jeg mig for at gøre.” udtaler DAYYANI i en pressetekst.

Og det har hun gjort godt! Singlen er det første udspil til hendes kommende debutalbum, og er en hæsblæsende elektronisk pop ballade som sikkert vil kunne redde et par dansegulve i weekendens løb. Den unge, anmelderroste sangskriver og producer har allerede frekventeret både Roskilde Festival og SPOT, hvor hun høstede flotte anmeldelser fra både os og flere af vores fagfæller. Hendes single ‘Blink Twice’ har været kåret som P3’s Uundgåelige og hendes nye single ‘Nobody Kills Me Like You Do’ bekræfter, med sine klub-kicks og breakbeat energi, mistanken om, at vi her har med en ægte popstjerne at gøre.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Nicolai Hegelund
nicolaihegelund@bandsoftomorrow.com