“På Bunden af Søen” er en hyldest til livet

Foto: AIRMADS 97 // Tayf Shaker Wannas (pressebillede)

De menneskelige følelser ser lyset, når AIRMADS 97 viser sin rå og ærlige fortælling om ensomhed frem, og det mod det kræver at udforske livets mørkeste sider

“På Bunden af Søen” handler om AIRMADS 97‘s egen personlige rejse fra dybet af ensomhed og fortvivlelse, og hans vej tilbage op mod overfalden. Efter et år hjemme i barndomsbyen Haderslev, hvor sangerens liv blev vendt på hovedet, strømmede drømmene og visionerne igen frem i ham, og efter 2 år intenst arbejde, er han nu klar til at vise musikken frem, under navnet AIRMADS 97.

Teksten: “Indtil da lever jeg på min ensom / i en by der ik’ larmer så meget / jeg var nødt til at ta’ / et valg for mig selv / da hele mit liv blev fordrejet”, er sangerens ærlige historie om at tage valget om at være ensom, for at finde roen igen og komme tilbage til sig selv. Han synger om at alt er forandret, selvom han stadig er den samme, og skaber næsten et kald og et udråb om, at han stadig er til, og har retten til at være her og fylde i verden, med ordene: “Nu jeg tilbage”.

AIRMADS 97 har tidligere været medlem af duoen MALID og udgivet EP’en Bølger Der Behager”. Han er både sanger, sangskriver og producer, og har i flere år været en del af den danske musikbranche, i forskellige konstellationer. Du kan nu glæde dig til AIRMADS 97’s egen EP, som han udgiver i foråret 2024. Den berører dybe emner, og viser hans ærlige og rå følelsesmæssige rejse, som han nu ønsker at dele med sit publikum.

Lyt til “På Bunden af Søen” her!

Tags:
Sarah Holmbo
sarahholmbo@bandsoftomorrow.com