KarriereKanonen-vinder Kris udgiver debut-EP

Foto: Kris // Louie Jacob (pressebillede)

Fans af KarriereKanonen Kris kan nu glæde sig til at lytte til hans debut-EP, For Evigt Forbi, en melankolsk og personlige rejse gennem kunstnerens tanker

Kris, vinderen af sidste års KarriereKanonen, er nu klar til at præsentere hans debut-EP, For Evigt Forbi. Med en blanding af storslået og intim alternativ popmusik, etablerer han sig som et nyt talent på den danske musikscene. Det har været en begivenhedsrig tid for Kris siden sidste sommer, hvor han, sammen med 1300 andre talenter, deltog i KarriereKanonen. Tidligere vinder af Karriere Kanonen har været store navne som Minds of 99, Pil, Dillistone og Patina.

Det har været en vild tid. Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker, skrevet min første pladekontrakt, spillet over 20 koncerter, og min egen første headliner på Ideal Bar blev udsolgt! Men jeg har heldigvis også fået lavet en masse ny musik, fortæller Kris.

De fem sange på EP’en udforsker forskellige aspekter af romantiske relationer, og Kris tager os med på en rejse gennem et følelsesmæssigt landskab. For Evigt Forbi indeholder hjerteskærende fortællinger om brud og accepten af at give slip på en person, man elsker. Sangerens karakteristiske vokal og skarpe tekstunivers giver EP’en en særlig personlighed, og sammen med hans faste producer, Mathias Victor Kjelgaard, skaber de både intime og storslåede lydlandskaber.

Mine sange er som turen hjem fra en dårlig bytur. Det lyder måske trist, men jeg vil gerne udfordre grænserne med min sangskrivning og inspirere mine lyttere

Oplev Kris live på SPOT festival i Aarhus, og til endnu en koncert på Lille VEGA den 11. maj.

Tags:
Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com