Ms. Lauryn Hill optræder på Heartland festival !

Foto: Ms. Lauryn Hill // PR

I løbet af weekenden har Heartland festival offentliggjort optræden af den ikoniske Ms. Lauryn Hill med Wyclef Jean og YG Marley til årets festival! En kæmpe overraskelse, som ingen så komme

Ms. Lauryn Hills tilstedeværelse på Heartland er noget meget speciel, da den dag vil markere den første gang i 20 år, at sangerinden og Wyclef Jean optræder sammen i Europa. Det er en stor ære, at legenden vælger Heartland, ud af alle de festivaler der findes, til at fejre 25-års jubilæet for The Miseducation of Lauryn Hill album. Mange tænker også, hvordan har de overhovedet skaffet sig en ikon som hende? Da hvis man ikke allerede havde købt billet, så er det udentvivl værd at give 1300, bare for Ms. Lauryn Hills skyld. Udover det vil Wyclef Jean, medlem af Fugees, og hendes søn YG Marley være en del af koncerten. Fans af Fugees vil dermed også kunne nyde en aften fyldt med nostalgi, og en eksklusiv optrædelse af de tidligere bandmedlemmer.

YG Marley, udover at være sønnen af ikonisk Lauryn Hill, er også Bob Marleys barnebarn, og navnet bærer han godt. “Praise Jah in the Moonlight” har været en kæmpe succes, ligesiden hendes mor introducerede ham til verden til en af hendes koncerter.

Ms. Lauryn Hill er en R&B ikon, der udover at have været den eneste kvindelige medlem af bandet Fugees, har været den næstbedstsælgende R&B artist i verden siden Michael Jackson. Under hendes solokarriere udgav hun kun et album, der alene solgte 10 millioner eksempler, og vandt 5 Grammy Awards.

Man kan dermed opleve ikonen af 90erne torsdag den 13. Juni!

Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com