fbpx

Elektro-salsa er vist den bedste måde at beskrive nyt hit fra Confidence Man på

Foto: Rachela Nardella

Det australske band Confidence Man er ude med deres tredje single, og den er fyldt til randen med livsglæde, underholdning og masser af energi. Selv den værste dag kan gøres god igen ved at lytte til det her hit.

Et hurtigt beat og masser af salsa-inspireret percussion kombineret med el guitar og synthesizers er opskriften på “Better Sit Down Boy”. Confidence Man har sørget for, at den her opskrift er exceptionelt godt rørt sammen, og så er det altså bare blevet fredag.

Brisbane-bandet producerer i det hele taget positiv, frisk og humoristisk musik baseret på en funky bassline, vilde elektroniske melodier, lækker percussion og sassy vokaler og lyrik. De er helt nye og har først i år gjort sig bemærket med udgivelsen af tre singler, som alle er i den samme cool stil. “Bubblegum”, “Boyfriend (repeat)” og senest “Better Sit Down Boy” er underholdende hits, som med et friskt pust gør dig i godt humør. De synger blandt andet: “I wish I had some bubblegum”, “My boyfriend talks to much” og: “I’m feeling pretty cool” – hvem kan ikke relatere til den slags?

Bandet emmer bare af happiness og humor. Deres tour hedder The Ring’A Ding Ding Tour og deres facebook-beskrivelse lyder sådan her: “confident music for confident people”.

Du bør onde dig selv at give dem et lyt, for Confidence Man er et vanvittigt godt redskab, når man skal vende enhver dårlig situation til noget positivt.

Martin Rahbek
martinrahbek@bandsoftomorrow.com