fbpx

Dream Wife udgiver ny sang og offentliggør debutalbum

Foto: Joanna Kiely

Den britisk/islandske poppunk-trio Dream Wife har i dag udgivet den helt nye sang “Let’s Make Out”, forud for deres kommende debutalbum. Hvis de følger op på singlens charme og energiudladning, er der masser at glæde sig til.

Vi har i et godt stykke tid haft et crush på trioen Dream Wife, der blev dannet i 2015. Gruppen består af forsanger Rakel Mjöll, Alice Go på guitar, og vokal og Bella Podpadec på bas og vokal. Sammen spiller de hæsblæsende og energisk pop/punk, og de giver et brag af en koncert, når de optræder live.

Vi så dem første gang live da de spillede på dette års britiske musikbranchefestival The Great Escape, hvor vi faldt pladask for dem, og naturligvis satte dem på listen over de fem bedste opdagelser på festivalen. De tre musikeres energi og nærvær og især forsanger Rakels utrolige charme og intensitet er inspirerende og fascinerende, og det var især det, der ramte os.

Dream Wife har tidligere i efteråret udgivet EP’en Fire, og nu offentliggør gruppen datoen for udgivelsen af deres længeventede debutalbum; det bliver den 26. januar 2018.

Der har været stor efterspørgsel på gruppen, som siden 2015 er blevet anset som et af de mest interessant upcoming navne fra England. De har efter deres debut blandt andet opnået at varme op for The Kills i USA, samtidig med at have spillet på nogle af verdens største festivaler.

Dream Wife startede som performance-kunst, men har senere udviklet sig til både at være kunst, musik og en hel livvstil. Om navnet Dream Wife forklarer gruppen selv:

Det er en kommentar til objektiviseringen af kvinder, til den amerikanske idé fra 50erne om den perfekte kvinde: en husmor, der skal erhverves på niveau med drømmehuset og drømmebilen. Vi havde lyst til at vende det på hovedet. Kvinder er ikke et objekt, vi passer ikke ind I en bestemt forestilling. I starten jokede vi med at kalde hinanden for vores koner, men ved at støtte hinanden, fejre hinanden og finde styrken i en kvindelig solidaritet har vi reclaimet idéen om drømmekvinden. At være i et band er et ægteskab i sig selv.

“Let’s Make Out” er en kraftfuld sang centreret om den lettere naive men dragende linje “Let’s make out”, der bliver sunget igen og igen af Rakel, hele tiden med ny og varieret frasering.

Du kan ikke undgå at blive revet med af de tre kvinders fantastiske energi.

Ditte Nebeling
dittenebeling@bandsoftomorrow.com