fbpx

Pale Waves tager nytåret på forskud på ny single

Foto: Danny North

Britiske Pale Waves er i dag ude med den nye single “New Year’s Eve”, som ligger forud for deres kommende debut-EP.
Det Manchester-baserede band Pale Waves har kun udgivet to singler før i dag, nemlig numrene “There’s a Honey og “Television Romance”, men de har allerede fået sig en stor fanbase og et rigtig godt ry. 2017 har været et hektisk band for kvartetten, som både har spillet udsolgte shows hjemme i Storbritannien og turneret i Europa. Derudover har de spillet support for The 1975 på deres USA- og europa-turné, og i denne måned tager bandet selv på debut-turné i USA som hovednavn.
Nu er de ude med “New Year’s Eve”, og singlen ligger som sagt forud for deres kommende debut-EP. EP’en udkommer i starten af næste år, og den bliver udgivet på pladeselskabet Dirty Hit.
Pale Waves består af Heather på vokal og guitar, Ciara på trommer, Hugo på guitar og Charlie på bas, og sammen spiller de en velspillet blanding af rå guitar-baseret rock og fløjlsblød pop. De har en vibe af Haim, men du er ikke i tvivl om, at det er Pale Waves, du hører.
Gruppen har en helt særegen lyd, der skinner igennem på alle deres udgivelser. “New Years Eve” indeholder tekstligt en bittersød melankoli, som instrumentalt er pakket ind i sukker og pop med lyse guitarriffs, groovy beats og charmerende vokalarrangementer.
Derudover fornemmer man fint årstiden og titlen på nummeret, der især bringer december-stemningen frem med omkvædets guitar- og synth-bjældemelodi.

Tags:
Ditte Nebeling
dittenebeling@bandsoftomorrow.com