fbpx

Clairo danser med flammende osterejer i pastellyserøde omgivelser i seneste musikvideo

Foto: PR

Den unge sangerinde og sangskriver Clairo har tidligere udsendt en finurlig hjemmekomponeret video til sin musik ud på Youtube. Men i sidste uge var hun på banen med hendes første offcielle musikvideo til singlen “Flaming Hot Cheetos”.
Der er noget helt særligt ved drømmende D.I.Y. lo-fi-bedroom-pop. Det har den unge, talentfulde Boston sangerinde og -sangskriver Clairo i hvert fald bevist, hvilket i januar måned fik os til at udpegede hende som en af de 18 internationale navne du skal holde øje med i 2018. Over en længere periode uploadede Clairo sin velkomponerede og velproducerede musik på Soundcloud, men der kom først rigtig fart over feltet, da hun fulgte nummeret “Pretty Girl” op med en finurlig “selfie-video”, hvor hun sidder på sit værelse iført sweatshirt og med uglet hår og solbriller vugger og synger med på sin sang.
Videoen, og Clairos øvrige musikalske materiale, medførte i hvert fald, at hun fik etableret en stadigt voksende fanskare, og banede desuden også vejen for, at hun rundede 2017 af med at spille koncert ved et arrangement, der også bød på optrædender fra Tylor, The Creator, Brockhampton og Steve Lacy. Så er stilen vidst lagt.
For nyligt udkom så Clairos første officielle musikvideo til den catchy og fortryllende “Flaming Hot Cheetos”-single. Her møder vi Clairo i palmeomkransede og pastellyserøde Miami-omgivelser, hvor hun danser rundt med ammende hotte osterejer, og hænger ud med vennerne på bedste Beverly Hills 90210 manér i en klassisk american diner. Et farverigt og festligt scenarie, der uundgåeligt og per automatik får enhver til at indstille arbejdet med det samme, og drømme sig væk til varmere og solrige himmelstrøg.
Den fine video er blot endnu en stærk grund til, hvorfor du skal holde et godt øje med Clairo. Vi er i hvert fald spændte på at følge med i hvad næste udspil fra den unge sangerinde bliver.
Tjek videoen til “Flaming Hot Cheetos” ud her:
Opdatering november 2018. Noget lader til, at videoen er blevet taget ned igen, så nu får du en “Flaming Hot Cheetos”- live session i stedet…

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com