fbpx

Den anerkendte electropop-kunstner SOPHIE gæster Danmark i efteråret

Foto: PR

Der er dømt eksperimenterende electropop for alle pengene, når den avant-garde lydsnedker SOPHIE gæster Danmark til efteråret.
Siden udgivelsen af debutsinglen “Nothing More to Say” i 2013 har den skotske artist SOPHIE banet sig vej frem på den internationale musikscene, og har sidst høstet anerkendelse for albummet Oil of Every Pearl’s Un-Insides. Bag navnet finder vi den skotske producer, sanger og sangskriver Sophie Xeon, der har skiftet Glasgows stræder ud med Los Angeles’ storby.
Karakteristisk for SOPHIE er hendes eksperimentelle, nytænkende og udfordrende tilgang til musikken. Her sammenkoges elementer af dance, electro og synth i skabelsen af et helt unikt og nærmest avantgarde lydunivers, og der har sikret samarbejde med nogle af musikbranchens helt store kanoner, som Charli XCX, Cashmere Cat, Vince Staples og ikke mindst vores helt egen MØ.
Vi satser på, at der bliver fuldt smæk på de eksperimentelle avantgarde-toner, når SOPHIE optræder på Lille VEGA den 14. oktober 2018. Indtil da kan du gå på opdagelse i det legende lydunivers med sangen “Faceshopping” her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com