fbpx

Forpremiere: Aureola er klar med den dugfriske single “Body Of Water”

Foto: Emilia Staugaard

Danske Aureola er klar med den spritnye single “Body Of Water”, der emmer af intimitet og en organisk, bølgende ro.
Her på redaktionen er vi ret så begejstrede for at kunne forpremiere Aureolas nyeste skud på stammen, i form af singlen “Body Of Water”, der officielt slippes løs i morgen. Vi har tidligere kastet vores kærlighed efter den københavnske sangerinde, blandt andet da hun i foråret gæstede en af Bands of Tomorrows Uimodståelige koncerter i Byhaven, Pumpehuset og i forbindelse hermed svarede på 10 hurtige spørgsmål.
Bag Aureola finder vi den københavnske musiksnedker Josephine Alstrup-Mathiesen, som i foråret udgav debutsinglen “Love Me Any Way You Like”, der høstede stor anerkendelse i den danske musikbranche. Med sin nye single lufter sangerinden endnu engang sit store potentiale.
“Body Of Water” flyder afsted i et roligt tempo, akkompagneret af dæmpede, pulserende basgange og bølgende synth. Josephines varme, luftige vokal er med til at give nummeret en organisk feeling, der skvulpende luller lytteren til ro. Derudover rummer “Body Of Water” en god portion korsekvenser, der er med til at udvide de melodiske sekvenser.
Aureola forklarer selv, at nummerets organiske bevægelse knytter an til det intime:
– “Body Of Water” er muligvis min mest intime sang til dato, og handler om sex, krop og natur; hvordan de tre spiller sammen, fortalt fra et klart feminint perspektiv. Jeg kan godt lide tanken om at lyst og længsel kan flyde mellem at være ren og fornyende, men i lige så høj grad altopslugende og utilregnelig – fuldstændig som vand.
Samme intimitet er tilstede i Josephines finurlige tekstunivers, der går fint i spænd med den bløde, flydende musik. Som det står skrevet i presseteksten leverer Aureolas musik en sårbarhed, der kan føles som en mavepuster efterfulgt af et kys på panden. Gå på opdagelse i sangerindens smukke lydunivers her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com