fbpx

Hollandske Bülow finder tilbage til sine musikalske rødder med nummeret “Two Punks In Love”

Foto: Stephanie Sian Smith

Hollandske bülow er på banen med singleudspillet “Two Punks In Love”, der med sin rolige, melodiske stemning er som skræddersyet til din mandag morgen.
Den hollandske pop-darling bülow slap i fredags singlen “Two Punks In Love”, som det nyeste skud på stammen fra den unge sangerinde. Bag kunstnernavnet finder vi den blot 18-årige kunster Megan Bülow, der sidste år debuterede med EP’en Damaged vol. 1. Tidligere i år lanceredes kunstnerens anden EP, Damaged vol. 2 der, ligesom forløberen, har høstet en god portion anerkendelse i den internationale musikbranche.
Den nye single “Two Punks In Love” inviterer indenfor i et skrøbeligt, følsomt univers, hvor Megans inderlige og luftige stemme akkompagneres af melodiske guitar-rundgange og tonale strygersekvenser. Nummerets stemning afspejles desuden i lyrikken, der sætter fokus på hvordan kærligheden vokser og udvikler sig gennem tiden.
Selvom pop-sangerens lyd har udviklet sig meget gennem de sidste år, forklarer Megan selv at hun, på en måde, er nået tilbage til sine musikalske rødder med det nye nummer:
“With ‘Two Punks In Love’ it feels like I’ve gone full circle. It’s a homey feeling. I was creating this kind of music at the very beginning, when it was just me, my guitar, in my bedroom. A lot has changed since then, I’ve gone through shit, my sound has evolved, but that doesn’t mean I won’t come back to my roots every now and then.”
Har du brug for en behagelig og mild start på ugen, kan du roligt sætte den nye lækre bülow-single på højtalerne – du kan give den et lyt her.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com