fbpx

Lil Halima skubber weekenden i gang med den solide R&B-banger “Jasmine”

Foto: Jakob Landvik

Den norske upcoming pop-artist Lil Halima er på banen med sit fjerde singleudspil “Jasmine”, forud for hendes kommende debut-EP, der kommer på gaden til oktober.
Siden vi oplevede den norske pop-darling Lil Halima fyre den af på den norske showcase By:Larm i Oslo tidligere på året, har vi holdt et vågent øje med den unge artist. Bag kunstnernavnet gemmer sig sanger og producer Lillian Halima Anderssen fra den nordnorske by Bardu, der nu er på gaden med sin fjerde single “Jasmine”.
Den 19-årige Lil Halima er flasket op med en passionen for musik og musikdiversitet. Særligt var det tonerne af amerikansk hiphop og kenyansk musik der lød i hjemmet, hvor hendes kenyanske far sørgede for musikalsk dannelse og et fundament hun kunne blomstre ud fra. Lil Halima blev opdaget gennem de sociale medier, hvor Def Jam Norway/Universal Music hurtigt spottede talent i den unge sangers musiksessioner på diverse Instagramvideoer.
Med “Jasmine” leverer Lil Halima en solid R&B-basker, der højst sandsynligt vil kunne sætte skub i din weekend. Lillians bløde vokal akkompagneres af et laid-back beat, der toppes af de mange melodiske sekvenser. Alt i alt er det endnu et lækkert track fra den unge artist, og vi glæder os meget til at gå på opdagelse i tonerne fra den kommende efterårs-EP. Du kan tjekke den dugfriske single ud nedenfor.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com