fbpx

Yoav er klar med nyt album: livestreamer koncert fra København eksklusivt på Bands of Tomorrow

Foto: Caroline Viitanen

Der nyt fra den sydafrikanske singer-songwriter Yoav, der på fredag udgiver albummet Multiverse. På torsdag spiller han en lo-fi studio-session i København, som du helt eksklusivt kan live streame på vores Facebook-side kl. 20.00.
I anledning af ny albumudgivelse lægger Yoav vejen forbi Go’ morgen Danmark på fredag. Men allerede torsdag aften holder musikeren en stor lo-fi studio-session i et studie i København, som du altså kan livestreame via vores Facebook-side her.
Det er fire år siden, der sidst udkom en større udgivelse fra triphop/indiepop singer-songwriteren Yoav. Men nu er ventetiden heldigvis ovre, når den Cape Town-baserede musiker udgiver sit fjerde studiealbum, Multiverse, fredag den 7. september.
Fredagens albumudgivelse markerer samtidig singer-songwriterens 10 års jubilæum. Tilbage i 2008 udgav Yoav debutalbummet Charmed & Strange, hvorfra numre som”Club Thing” og “Beautiful Lie” sikkert har sneget sig forbi dine øregange et par gange eller ti. Albummet fik nemlig temmelig stor succes i Danmark – blot 24 timer efter udgivelsen, lå det allerede nummer ét på iTunes’ albumliste.
På Multiverse har Yoav arbejdet sammen med den danske producer Lasse “Illinton” Mosegaard (den ene halvdel af Dr. Baker). Forud for albumudgivelsen udsente Yoav singlen “Blood Moon” den 18. maj, og i sidste uge udgav han den sidste single-teaser, nummeret “Touch”. Om “Blood Moon” fortæller singer- songwriteren:
Blood Moon is the first song I wrote for this record and the last one I recorded for it. In a way, it’s a bridge between my old sound and my new sound. It’s about desire and temptation and falling from the right path. Knowing you are doing the wrong thing, but doing it anyway. It began as a voodoo Robert Johnson style guitar riff that I was jamming over and over on my own in various settings for a year or two before arriving in Ibiza. When we recorded the album in Ibiza it acquired the electronic trip-hop beat and the ethereal chorus. Voodoo electronica.
Vi glæder os til at præsentere dig for Yoav’s musikalske univers, som du kan suges helt ind i i live streamingen på torsdag kl. 20.00.

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com