fbpx

Boy Pablo forsøder din januar måned med to danske koncerter

Foto: Benjamin Hovlandsdal

Januar måned virker nu knapt så vintermørk ovenpå nyheden om, at den norske charmør, Boy Pablo, svinger forbi København den 17. januar og Aarhus den 18.  januar med sit boblende chill-pop-univers.
Den grønne eng mellem fjeldende, nærmere bestemt vestkystbyen Bergen i Norge, har det med at opfostre mange kreative talenter. Pablo Muñoz med det musikalske alias Boy Pablo er ingen undtagelse. Den 19-årige normand med chilenske aner har således siden sin debut i 2016 med nummeret “Everytime” begejstret Verden over, og internationale medier som Pitchfork, The FADER, Pigeon & Planes og RedBull Sound Select har lige siden fulgt spændt med på sidelinjen.
Her på kontoret er vi totalt med på hypen. Boy Pablo besidder en helt særlig evne til at skrive boblende skøn “chill-pop krydset med slacker-rock”, som han selv beskriver det. Det er med andre ord melodiøse guitarlækkerier, skønne rytmer og en sprød, dybfølt vokal krydret med en god mængde korharmonier, når det er bedst. Et musikalsk univers, som vi nu endnu engang har æren af at opleve live, når den norske charmør svinger forbi det ganske land til januar, og giver ikke bare én men hele to koncerter, nemlig i Pumpehuset i København og på TRAIN i Aarhus.
Koncerterne er stablet på benene ovenpå udgivelsen af EP’en Soy Pablo, der ramte gader og stræder tidligere i år. Så hvis du vil være med på Boy Pablo-noderne, må du hellere sætte kryds i kalenderen henholdsvis den 17. januar, hvor sangskrivertalentet gæster Hovedstaden, og den 18. januar, hvor han lægger vejen forbi de aarhusianske breddegrader.
Imens du venter, kan du passende tage et lyt til “Losing You” fra den seneste EP, lige her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com