fbpx

Lyden af den nye Brisbane-artist Emerson Snowe er sød (drømmende)musik i vores ører

Foto: Alex Wall

“If I Die, Then I Die” er det stærke nye singleudspil fra The Creases-medlemmet Emerson Snowe.
Vi er ret begejstrede for den perle af et nummer, der tikkede ind i vores indbakke sidste uge, “If I Die, Then I Die” fra den australske newcomer Jarrod Mahon aka Emerson Snowe.
Vi har endnu ikke hørt noget til ham herhjemme, men i hjemlandet Australien har han brugt de sidste 12 måneder på at turnere landet tyndt med artister som King Krule, Courtney Barnett og Ariel Pink, hvis fans nok vil finde samme kærlighed for Emerson Snowes drømmende indielyd, som vi lige har.
Brisbane-actet har indtil videre kun tre singler på bagen, hvoraf den ene, “Sunlight” fra juli i år, havde premiere på Beats 1, og han er senest blevet annonceret som en af de ‘first fifty’ til årets program på showcase- og branchefestivalen The Great Escape.
Selvom Emerson Snowe kun er 23 år gammel, og kun få udgivelser inde i soloprojektet, lyder de tre singler som produktet af en artist, der har været igang i en årrække, og musikken leder, udover Ariel Pink, også tankerne hen på artister som MGMT og tidligere tiders glamrock.
Den seneste sindssygt catchy single “If I Die, Then I Die”, der nu er ude via Liberation Records, er en nærmest jubeloptimistisk refleksion over Mahons egen dødelighed. Om nummeret udtaler han i en pressemeddelelse:
This is one of the oldest songs I have, I was nervous because I was worried in a way to finally finish it, og fortsætter: I didn’t want the idea of changing the song from show to show to end in one final format. I couldn’t be happier with how this song has turned out. It’s a very close song to me and I hope you enjoy it. If there’s anything i’ve left behind, i’m glad this song was apart of it.
Emerson Snowe løb til dette års BIGSOUND Festival i Australien med den nye Levi’s Music Prize, som artister som Hatchie, Rolling Blackouts Coastal Fever og Stella Donnelly tidligere også har modtaget.
Tjek “If I Die, Then I Die” ud her:

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com