fbpx

Major Lazer og Tove Lo inviterer på tur til Party Narnia på deres nye “Blow That Smoke”-video

Foto: Major Lazer // PR

Amerikanske Major Lazer og svenske Tove Lo intiverer en tur til Party Narnia, med den farverige musikvideo til nummeret “Blow That Smoke”. 
I fredags langede den amerikanske gruppe Major Lazer compilation.albummet Major Lazer Essentials over disken, der består af hele 25 sprøde numre. Den nye plade indeholder øreguf for enhver smag, når den dynamiske kvartet har hentet hjælp fra musikbranchekanoner som MØ, Justin Bieber, Travis Scott, Santigold og Ariana Grande. Bag kunstnernavnet finder vi Jillionaire, Walshy Fire, Boaz Van De Beatzog og ikke mindst den amerikanske DJ Diplo, der i år imponerede med sin optræden på Northside Festival.
Med “Blow That Smoke” leverer Major Lazer og pop-snedkeren Tove Lo et eksotisk pop-track, hvor Lo’s fyldige, varme vokal danser ind over de eksotiske kalypsorytmer. Nu er der så landet en sprød musikvideo til nummeret, når den lækre rytmebombe akkompagneres af de visuelle rammer kreeret af instruktørduoen DAD.
Tove forklarer om videoen og processen bag:
– When we had finished the song Wes asked me if I had any fun ideas for a video and I came up with Party Narnia that night. I was very happy Major Lazer were all down and into it. The director duo DAD took it on and all of us had some great inspo talks before the shoot. They really nailed it with the narrative, cast and all the different worlds and dimensions. I think the video really captures the message of the song — the sweet escape from mundane life that can feel so good. It was also a really great and fun shoot where everyone involved worked really hard while still bringing the best vibes!
Det er ganske tydeligt, at videoen trækker på de gode gamle Narnia-referencer, når vi bevæger os ind gennem porten til et labert festparadiso, hvor kalypsoen ingen ende vil tage.
Vi er ret begejstrede for både det musikalske og visuelle samarbejde som Major Lazer og Tove Lo har indgået, og vi kan da kun håbe på, at de amerikanske gutter inviterer Tove med på scenen, når de til juni lægger vejen forbi Northside Festival!
Du kan høre, se og opleve det magiske “Blow That Smoke”-univers her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com