fbpx

Northside Festival føjer Bon Iver, Major Lazer og The Streets til 2019-plakaten

Foto: Bon Iver // Cameron Wittig & Crystal Quinn

Bon Iver, Major Lazer og The Streets: Northside Festival har netop løftet sløret for de tre internationale hovednavne, der lægger vejen forbi i Aarhus i sommeren 2019.
Hvis vi ikke allerede glædede os til den jyske storfestival Northside 2019, så gør vi det nu! Det er netop annonceret at festivalen igen i år får fint besøg, når de internationale hovednavne tager et smut forbi Aarhus. Først og fremmest kan du se frem til storslåede melodiske kompositioner når det amerikanske indiefolk-band Bon Iver træder på scenen (som du desuden også har mulighed for at opleve på søndag i Royal Arena). Gruppen har haft enorm succes med numre som “For Emma” og “Holocene”, og har siden festivalens opstart været et af de mest ønskede kunstnernavne – og nu er det altså lykkedes.
Der er desuden lagt i ovnen til en kæmpe fest, når den amerikanske gruppe Major Lazer betræder scenen på Northside. Projektet består af Jillionaire, Walshy Fire, Boaz Van De Beatzog og ikke mindst den amerikanske DJ Diplo, der sidste år imponerede med sin optræden på festivalen.
Sidst, men ikke mindst, er det det britiske hiphop-projekt The Streets, der er blevet føjet til 2019-plakaten. Allerede i 2011 gæstede Mike Skinner og CO. festivalen, og nu kan vi altså glæde os til et gensyn (og genhør) med de gæve gutter.
Som en ekstra tilføjelse til programmet, har festivalen desuden annonceret at The Minds of 99, Lydmor og Cautious Clay gæster festivalen i 2019. Meget tyder altså på Northside 2019 bliver et brag af en fest.

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com