fbpx

Danske M. Rexen hylder venskab med dans på ny musikvideo til “Henrï”

Foto: Denys Ostapenko

Dans weekenden i gang med M. Rexen og kammeraten Henri Gibbs, der er klar med den nye musikvideo til nummeret “Henrï”.
Vi har tidligere kastet kærlighed efter den danske globetrotter og eventyrer M. Rexen, bland andet da han med sit ti-mand-store band under dette års UHØRT Festival blæste os helt og aldeles bagover. I oktober debuterede den Dubai-fødte men nu Christiania-baserede kunstner med det eksperimenterende album An Endless Sea of Honey, der udgør første halvdel af værket The United Kingdoms.
Den exentriske og originale musiker kalder sit eksperimenterende lydunivers for “Wildstyle”, et ganske anderledes – men cathcy -univers, der er strøget direkte ind på P6 Beat og har sikret ham en nominering til DMA Jazz Awards.
På “Henrï”, der udgør et af de ni numre på An Endless Sea of Honey, synger Rexen om sit venskab med bandmedlemmet Henri Gibbs. Det er en vaskeægte bromance-hyldest, der bæres frem af et pulserende beat og lækre blæsersekvenser. Nu er Rexen klar med en akkompagnerende musikvideo, hvor Henri og Rexen, gennem svedige danse-moves, fejrer deres venskab.
Du kan opleve kunstneren in-concert den 3. december, når han med sit band lægger vejen forbi Hotel Cecil til sin allerførste headlinerkoncert. Indtil da, kan du gå på oplevelse i det excentriske M. Rexen-univers lige her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com