fbpx

PREMIERE: danske KOM VI LØBER teaser kommende debutalbum med førstesinglen “Udslag”

Foto: Michell Smedegaard Boysen

Vi premierer i dag tonerne fra en up-coming spiller i den danske musikbranche. Den Aarhus-baserede artist KOM VI LØBER er nemlig på gaden med debutsinglen “Udslag”, og løfter samtidigt sløret for det kommende debutalbum, der lander den 29. marts næste år. 
Bag kunstnernavnet KOM VI LØBER finder vi Lone Slot Nielsen fra Aarhus – en ganske særlig artist der ynder at gå på opdagelse i fortællingerne og den danske lyrik, som det også er tilfældet med den nye single. Det lidt atypiske kunstnernavn KOM VI LØBER udspringer da også fra en digtsamling af forfatteren Lone Hørlev, der satte nogle spørgsmål i gang hos artisten selv.
Om navnet fortæller Lone Slot Nielsen:
–  Løber vi hen til noget eller væk fra det? I hvert fald har det den samme dobbelthed i sig, som jeg er optaget af i min sangskrivning. 
“Udslag”, og det kommende debutalbum, har været længe undervejs. Musikken er blevet til i Lones soveværelse, hvor hun har fiflet med det lydlige univers, når der har været lufthuller i en tætpakket hverdag med arbejde og familie. Nysgerrigheden omkring produktionen af musikken er vokset i takt med, at hun legende har kastet sig ud i arrangementerne, hvilket har været med til at danne rammerne for den unikke og ret helstøbte KOM VI LØBER-lyd.
Om udarbejdelsen af albummet fortæller Lone:
Jeg spillede det for produceren Dennis Ahlgren for at høre hans vurdering af skitserne, og for at få et overblik over, hvad det ville kræve at få dem indspillet til ’rigtige’ numre. Så jeg var noget overrasket, da han ikke så nogen grund til at indspille mere, men at han gerne ville arbejde med mine rå-spor og mixe numrene færdige til et album.
Det pulserende beat banker afsted på “Udslag”-singlen, og akkompagneres af elektroniske sekvenser og solide guitarrifs. Mest iørefaldende er dog Lones nærværende vokal, der bringer et finurligt lyrik-univers fyldt med kringlede ordsnørklerier. Med det nye track følger en stemningsfyldt musikvideo, der spiller på nærværet og de tekstuelle detaljer.
Vi ser frem til at give det kommende debutalbum et lyt. Indtil da, kan du gå på oplevelse i KOM VI LØBER-universet her:

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com