fbpx

R&B-artisten ANYA skyder weekenden igang med nyt singleudspil

Foto: Michael Langhoff

Den danske R&B-komet ANYA er tilbage med super sprøde toner, på det dugfriske singleudspil “Lift Me Up”.
Så er der nye lækre toner på bedding, fra den charmerende R&B-pop-artist ANYA, i form af den boblende novembersingle “Lift Me Up”. Endnu engang har den dansk-afroamerikanske artist sammenstykket et velkomponeret lydunivers, der går rent ind hos os.
Ifølge ANYA er de nye toner skrevet til en fremtidig kærlighed, i forsøget på at hele et knust hjerte. “Lift Me Up” ligger sig i kølvandet på “Avalance”-tracket, der i foråret blev taget vel imod, og begge numre teaser R&B-artistens kommende debutalbum, der lander i starten af det nye år.
Man må sige at den unge sangerinde har vind i sejlende i sit indtog af den danske musikbranche og siden hun debuterede med singlen “Greet Me” i 2014, og blev spået en stor fremtid, har karrieren for alvor taget fart. Ud over at have langet adskillige numre over disken, der er strøget direkte ind som P3’s Ugens Uundgåelige, har hun blandt andet vundet Scandinavian Soul Awards for “Årets Single” og høstet nomineringer til P3 Guld og Zulu Awards.
ANYA er desuden ved at have samlet sig nogle ret gode koncert-erfaringer, og kan blandt andet skrive festivaloptrædender på Roskilde, Skanderborg, SPOT, Trailerpark og Distortion på CV’et.
Har du endnu ikke hørt “Lift Me Up”-tracket bør du helt sikkert give det et lyt her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com