fbpx

Videopremiere: Det danske boyband Sharon Stone deler intim musikvideo til “Honestly”

Foto: PR

Se den sensuelle og intime musikvideo til boyband-nummeret “Honestly” fra danske Sharon Stone. 
I ægte boyband-stil har Sharon Stone i dag delt en musikvideo med os, som sætter streg under deres boyband-status. Drengene vælter sig i seksuelle undertoner med deres bare overkroppe og den røde baggrund. Til lyden af deres “moist ultra-pop” (som de selv kalder det på deres Facebook-side) bevæger de sig i slowmotion og intenst rundt med kameralinsen helt tæt til kroppen. Der er ikke rigtig overladt noget til fantasien, men nærværet og intimiteten er på den anden side bare virkelig dragende.
Duoen består af to gange Christoffer, henholdsvis Winther Bjerregaard og Riis Nolsøe, og det er kun en uges tid siden, at lyden bag dagens videoudspil kom på gaden. “Honestly” går godt i spænd med tematikken og intensiteten fra musikvideoen, når den med sit dybt klingende beat, markante percussion og 80’er-synths spiller op til mere end bare dans. Teksten handler om at være hudløs ærlig og indrømme, at nogle gange synes man egentlig ikke, at det liv, man har fået, er godt nok. Nogle gange ville man honestly ønske, at man kunne bytte det ud med et andet.
I takt med det visuelle nærvær er det sådan set en meget passende og intim tekstlig behandling. Men stemningen i nummeret bliver alligevel en lidt anden. Som et moderne take på de helt store boyband-bangers fra 00’erne (vi nævner i flæng Westlife og Backstreet Boys) tager de sensuelle vibes og musikvideoens nærvær det her nummer et skridt videre end blot at være en kærlighedshymne. Det oser simpelthen af sex fra de to dansende gutter i bare overkroppe og sorte chinos. Og det oplevede man altså ikke dengang, når Nick Carter og co. sang, at man ikke skulle spille spil med deres hjerter.
Se musikvideoen (NSWF) her:

Tags:
Martin Rahbek
martinrahbek@bandsoftomorrow.com