fbpx

Pony Marshall er ude med singlen “Solitude” ovenpå endt Danmarksturné

Foto: Magnus Hyltoft

I fredags udgav aarhusianske Pony Marshall deres andet 2018-nummer, singlen “Solitude”, i kølvandet på deres netop afsluttede Danmarksturné som support for Go Go Berlin.

Det er gået stærkere for den aarhusianske kvintet, Pony Marshall, end det gør for de fleste. Men det er ikke uden grund. Deres storladne indierock betager og forplanter sig nemlig hurtigt og ubesværet i øregangene.

Pony Marshall spillede deres debutkoncert på SPOT Festival i foråret, og siden da har tingene virkelig taget fart. På blot et halvt år har kvintetten formået at give over 20 koncerter i hele Danmark, senest som support for Go Go Berlin på deres Danmarksturné i november. Og dét alt sammen selvom de fem venner kun har udgivet meget få sange. 

Deres anden single landede nemlig i fredags. Det drejer sig om singlen “Solitude”, som vi har ret svært ved at få armene ned over her på redaktionen.

Den nye single udviser for alvor Pony Marshalls store potentiale. Sammen med sitrende guitar-strums og et spændingsoptrappende beat, åbner Isak Ruiz’ genkendelige vokal nummeret op, som kort herefter får følgeskab af nonchalante og tilbagelænede trommer, poppede guitar-hooks og korharmonier. Det hele kulminerer i et veltænkt, catchy og atmosfærisk omkvæd, hvor Ruiz demonstrerer, at han også mestrer en flot falset. 

“Solitude” er med andre ord et storladent udspil, der udfolder sig som et sprødt mix af sløv croonerrock, inspireret af Iceage, og poppede rytmer i stil med den tidlige Mew-lyd, i et tekstunivers bygget op af både desperation og apati.

Du kan høre det nye udspil fra Pony Marshall her:

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com