fbpx

Den nye single “And Tragic” fra den svenske dreampop-trio ViVii er alt andet end tragisk

Foto: Stefan Olsson

Efter en vellykket svensk showcase i New York blev dreampop-trioen ViVii booket til både SXSW, Eurosonic og by:Larm i år, og med den nye single “And Tragic” på setlisten kan det næsten ikke gå galt.

Det er første gang, vi skriver om svenske ViVii her på siden, men det bliver forhåbentligt langt fra den sidste. Hvis trioen fortsætter det høje niveau fra dagens nye single “And Tragic” peger alt i retningen af, at vi kommer til at høre meget mere i fremtiden.

“And Tragic” er udgivet via selskabet Dumont Dumont (bl.a. Ry X og Charlie Cunningham) og kommer forud for gruppens selvbetitlede debutalbum, der lander den 15. marts.

Nummeret viser i stor stil, hvor forførende dreampop kan være. Med længselsfulde vokalharmonier, smukke melodistykker, et legende guitarspil i baggrunden, en varm produktion og et storladent omkvæd omslutter “And Tragic” dig i vellyd og hiver dig i fire minutter og 37 sekunder ind i et lydunivers, du ikke har lyst til at forlade igen.

Om singlen udtaler ViVii:

We had an idea about what this song was going to be about, but under the process it all changed and the song took its own turn. I guess thats how we like to write music, to let the song happen and to let the music have its own way. But the essence of the song is that life is fun and Tragic all at the same time.

ViVii består af ægteparret Emil og Caroline Jonsson, som har kendt hinanden siden barndommen, og deres makker Anders Eckeborn. De udgav i maj sidste år debut-EP’en Savant, hvorfra hele to singler lå #2 på Hype Machine. Deres seneste single “Suckerpunch” har også skabt hype omkring gruppen og toppede som #1 på Hype Machine.

Vi glæder os til at høre, hvad debutalbummet bringer. Hvis det er bare halvt så godt som de seneste to singler, så går vi stærkt ud fra, at du kommer til at høre mere i kølvandet på albumrelease og de mange showcase-festivaler, ViVii allerede er booket til.

Lyt til “And Tragic” her:

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com