fbpx

5 live sessions du ikke må gå glip af

Foto: Emma Steinbakken // Trine Jacobsen

Selma Judith har i dag udgivet en forførende liveudgave af sin single “inner Thigh”, hvilket har givet os anledning til at finde fire andre live sessions frem fra 2019, som vi mener, er et lyt værdigt.

Emma Steinbakken

For kort tid siden skrev vi om den kun 15-årige, norske popartist Emma Steinbakken, og vi er stadig ligeså betaget af hendes kæmpetalent. I den unge sangerindes live session af nummeret “Not Gonna Cry” kommer det virkelig til udtryk hvilken lækker og ubesvaret vokal, hun besidder, og vi glæder os til forhåbentlig snart at høre mere fra hende.

Selma Judith

Den fremadstormende artist Selma Judith er virkelig kommet på manges læber i løbet af det sidste stykke tid. Med sin nyudgivne liveudgave af nummeret “Inner Thigh” viser hun endnu engang at inderlighed og en sikker vokal er to ting, som den danske sangerinde mestrer til ug.

Billie Eilish

Den unge Billie Eilish, der efterhånden har fået kultfølge, udgav tilbage i 2016 singlen ”Ocean Eyes” der endte med at gå viralt, og siden da har den blot 17-årige kunstner skabt sig en gigantisk fanskare. I sidste uge gæstede hun København til en udsolgt koncert i VEGA og kom i den forbindelse en tur forbi P3’s studie, hvor hun spillede en akustisk version af sin nyeste creepy single ”bury a friend”. 

Jorja Smith

Britiske Jorja Smith tager dig tilbage til 00’erne med sin forførende fortolkning af Justin Timberlakes “Cry Me A River” og drysser lidt RnB-støv udover kæmpehittet. Med sin karakteristiske klang formår Jorja Smith at gøre nummeret til sit eget, hvilket vidner om en stilsikkerhed hos det britiske RnB-stjerneskud.

Parcels

Den berlinbaserede kvintet Parcels kan ved første øjekast måske give associationer til en nutidig version af The Beatles, men når man hører deres musik bliver taget med ind i et catchy funk-pop univers, fyldt med Prince-lignende guitarfigurer og energiske trommebeats. Bandet der oprindeligt kommer fra Australien spiller den dansable ”Lightenup” fra deres selvbetitlede debutalbum (2018) her i en liveversion for hjemlandets radiostation triple j.  

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com