fbpx

De første navne til GrimFest 2019 er offentliggjort – Sherpa og Fribytterdrømme er blandt talenterne

Foto: Daniel Buckwald

GrimFest løfter nu sløret for 10 af de kunstnere, der skal optræde på årets festival.

GrimFest kører i år over tre dage, fra den 1. til den 3. august, hvilket giver en hel dag mere til fede kunstnere, nye som gamle, end tidligere. Her er 10 af de navne, du kan høre på årets festival!

I den helt nye ende har vi jazzede Abdullah S og post-punkerne DØR NR. 13, der begge udgav debutalbums i 2018. Scenen bliver også overtaget af det erfarne sangsekrivertalent Peter Sommer og Tiggerne og musikveteraner som Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle.
Herudover kommer Speaker Bite Me, som er tilbage med et nyt album efter 11 år, indierockbandet You Work For Me Now og rocktrioen Bite The Bullet.

Udover ovenstående har vi særligt øjnene på tre navne.

Sherpa blev skudt ud af Karrierekanonen i 2017 og lige ind i det engelske Clash Magazine, der valgte debutsinglen “Fornever” som Track of the Week samme år. Siden har de udgivet flere singler som “Sunshine” og “Soldier”, samt EP’en Heartless. Lyden af Sherpa er poppet og dramatisk og altid en fornøjelse.

Fribytterdrømme er opkaldt efter digtsamlingen af samme navn, og de tager navnets oprindelse alvorligt med deres poetiske tekster. Grundlaget er psykadelisk rock, og frontmanden Lau Pedersens stemme er altid til at genkende, når han lader poesien flyde på deres seneste album Superego fra 2017.

Til sidst men absolut ikke mindst har vi Ravi Kuma. Den elektroniske rap-duo slår igennem med provokerende tekster og ørehængende beats i sange som “Fuck This Shit I’m Gonna Be A Princess” og “I Only Make Out With Myself”. Glæd dig til at se Ravi Kuma på scenen, med sange som kun kan være skabt til at blive hørt live!

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com