fbpx

NorthSide har annonceret Oscar-vinderen Mark Ronson blandt seks andre navne

Foto: Mark Ronson // PR

NorthSide tilføjer endnu en række talentfulde navne til deres i forvejen flotte program. Denne gang kommer verdensstjernen og Acadamy Award-vinderen Mark Ronson også på programmet.

Den aarhusianske festival har tidligere i år annonceret store navne som Tove Lo, The Minds of 99 og senest rap-kæmpen Nas blandt årets kunstnere. Nu fortsætter de i storslået stil med den verdenskendte britisk-amerikanske DJ, sangskriver og producer Mark Ronson. Hans sang “Shallow” har været på alles læber, da han i søndags vandt en Oscar for den bedste originale sang fra det musikalske drama “A Star is Born”, der har Lady Gaga i hovedrollen.

I samme åndedrag introducerede NorthSide også den franske house-duo The Blaze og de danske sceneveteraner Bikstok, hvis live-optrædener har ry for at sætte godt gang i festen.

En sidste bemærkelsesværdig tilføjelse er den fremadstormende duo Barselona, som det meste af Danmark har holdt øje med det sidste års tid efter hits som “Barcelona”, “Hvornår” og “Fra Wien til Rom” og en velfortjent nominering til P3 Guld prisen P3 Talent.

NorthSide har også tilføjet følgende navne til årets program:

IDLES (UK)
Alice Merton (DE)
Michael Kiwanuka (UK)

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com