fbpx

Billie Eilish giver endnu en forsmag på sit kommende album med singlen “wish you were gay”

Foto: Kenneth Cappello

Når nu det har været sådan en regnfuld og grå mandag, kan vi glæde os over, at den talenfulde sanger og sangskriver Billie Eilish har sluppet endnu en single fra det længeventede debutalbum.

Man kan nok ikke være uenig i, at Billie Eilish er en af verdens mest hypede kunstnere lige nu. Det amerikanske stjerneskud havde tilbage i 2016 det virale hit “Ocean Eyes”, og har siden da nærmest skabt en kult-følge på sin Instagramprofil “Wherearetheavocados”.
Den blot 17-årige sanger laver musik med sin bror Finneas O’Connell og annoncerede i slutningen af januar debut-albummet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? med det creepy og gåsehudsfremkaldende nummer “bury a friend” som førstesingle.
I dag lander det andet udspil “wish you were gay”, der har en klart mere afdæmpet vibe, som vi også tidligere har været vant til hos den talenfulde kunstner. Singlen starter ud med lækre jazzharmoniserede guitarakkorder, der står i kontrast til det mere bastunge omkvæd. Eilish synger blandt andet i sangen:

“To spare my pride, to give your lack of interest an explanation // don’t say I’m not your type, just say that I’m not your preferred sexual orientation”

Hør “wish you were gay” forud for debutalbummet, som lander den 29. marts.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com