fbpx

Danske Fred Seul rammer perfekt mellem melankoli og optimisme med singlen “Capable”

Foto: Yinukhi

24-årige Fred Seul skriver ærlige og autentiske tekster i ægte singer/songwriter stil, der er inspireret af den irske sanger Damien Rice. På sin nyeste single synger han om håbløsheden og kampen ved global opvarmning.

Den danske singer/songwriter Fred Seul‘s dybe stemme ligger hen over den syntetiske guitar og det behagelige beat. Det må være den blanding, sammen med hans ærlige lyrik, der fangede publikums opmærksomhed, da han i 2016 opvarmede for det helt store idol Damien Rice.

Siden har han arbejdet med at færdiggøre sine tre første EP’er og er nu klar til at dele ud af sit nye musikalske materiale. Han er ikke sky for at tage store emner op som stofmisbrug, politik og global opvarmning, og dagens single “Capable” er ingen undtagelse. Den sætter ord på den håbløshed, man kan føle om de stigende vandstande.

Dog er den nye single er på ingen måde opgivende. Håbløshed forvandler sig til beslutsomhed og determinationen om at hjælpe planeten, vi lever på, vokser med den optimistiske melodi.
Du kan give “Capable” og Fred Seul et lyt her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com