fbpx

Kippenberger er inspireret af lange køreture i natten på den nye single “Katten Er Ude”

Foto: Petra Kleis

Katten er ude hele natten på Tobias Kippenbergers nye motorvejs soundtrack, som er den første forløber til artistens endnu unavngivet kommende album.

Sidste år udgav Tobias Kippenberger sin debut-EP Uden Hænder under efternavnet Kippenberger som følge af de to single-udgivelser “Op Og Ned I Showbizz” og “Mit Liv Er En Fest”. Den tidligere frontmand i The Floor Is Made Of Lava er nu aktuel med sit seneste singleudspil “Katten Er Ude”, der er inspireret af en infatuation med lange køreture i mørket.

– Jeg havde en periode, hvor jeg var ret glad for betegnelsen “Knight Rider rock”, og det trip blev til “Katten Er Ude”. Jeg ville lave den perfekte sang til at sidde alene i en bil på en mørk motorvej.

Man kan sagtens fornemmed én inspirationskilde i det mørke rocktrack, der med et tungt beat egner sig aldeles godt til at cruise målløst gennem natten. Dagens single er den første af flere nye udgivelser, der i løbet af året vil lede op til Kippenbergers kommende debutalbum, som eftersigende har været på grillen længe.

– Jeg har taget mig god tid, og givet alle sangene lov til at ligge og langtidsstege – som de bedste pølser på grillen. Vi havde en intern joke i Lava-dagene om, at jeg skulle bestille en pølse på vej ud af København, når vi skulle spille i Jylland. Så kunne jeg samle den op på vej hjem om natten. Sådan er mine nye sange blevet til – og jeg regner med at få lagt bestillingen på grillen næste gang, jeg spiller i Jylland.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com