fbpx

M.I.L.K. giver dig sensommerdrømme i den nye single “Jet Ski”

Foto: Jonas Bang

M.I.L.K. tager til det varme syd i den nye, sommer-vibede single “Jet Ski” og udgiver samtidig en tilhørende filmisk musikvideo med et twist.

Den fremtrædende danske kunstner M.I.L.K. har siden 2016 givet os det ene chill-out anthem efter det andet, men han lader sig ikke stoppe nu. Emil Walt (aka M.I.L.K.) sparker foråret ind med flere af de lækre, solbrændte sommertoner, vi kender fra hans stilistiske lyd.

I den nyeste single “Jet Ski” siger den 30-årige kunstner farvel til den kolde vinter med teksten “I’m gonna kick it on my jet ski – I don’t think I’m ever coming back – so long”. Det upbeat track blander dyb bas og indspark fra nogle blæsere på sidelinjen med bølgeskvulp på en måde, der sporer tankerne hen mod en varm sensommer dag på stranden.

Tracket ebliver fuldendt med den tilhørende musikvideo, der med en varm farvepalet og et langsomt tempo visualiserer flugten mod varmen og en ubekymret sommer. Den lille film holder det sløve sommerferie puls – men med et actiontwist, der helst skal ses selv.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com