fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 12

Foto: Veronica Maggio // Nora Otterhäll

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Veronica Maggio – “Kurt Cobain”

Den svenske popdronning Veronica Maggio er beviset på, at man godt kan hitte internationalt, selvom man synger på sit modersmål. Sangerinden har over 10 på bagen og man kan ikke undgå at bevæge hofterne til hits som “Måndagsbarn” og “Jag kommer”. Maggio udgav sidst albummet Den första är alltid gratis tilbage i 2017 og afslørede i starten af marts, at nummeret “Kurt Cobain” er førstesinglen forud for det kommende album. Den underspillede svenske charme er altså svær at stå for, og når den pakkes ind i groovy trommer og funky guitarfigurer, får man den helt perfekte blanding.

Lizzo – “Tempo (feat. Missy Elliot)”

Vi har allerede hørt to meget forskellige udspil fra den amerikanske sangerinde, rapper og fløjtenist Lizzos kommende album Cuz I Love You, og den næste single er ingen undtagelse. Med en rigtige guitar-heltesolo starter “Tempo” på bedste vis, og farten bliver kun sat op herfra. Med masser “in-your-face”-attitude og provokerende lyrik rapper Lizzo: “I’m a thick bitch, I need tempo” og selvfølgelig gæster stjernen Missy Elliott også tracket, der helt sikkert kan sætte gang i din fredag aften.

MARINA – “Orange Trees”

Den britiske sangerinde, der tidligere er kendt som Marina And The Diamonds, har med sit band storhittet med numre som “How to Be a Heartbreaker” og “Primadonna”. I år har hun skiftet navn til MARINA og udgivet de to numre “Handmade Heaven” og “Superstar”, og hun er nu ude med endnu en single. “Orange Trees” er med sin akustiske guitar og afrobeat et mere tilbagelænet sommer-vibende track, som kan findes på det kommende album Love + Fear, der lander den 26. april.

Ellers tilføjet:

Kakkmaddafakka – “Get Go”
BJ The Chicago Kid – “Close”
Nilüfer Yanya – “Baby Blu”
Jamila Woods – “EARTHA”
Flume – “High Beams (feat. HWLS, slowthai)”
NAV – “Price On My Head (feat. The Weekend)
Grimes – “Pretty Dark (Demo)”
ANYA – “Roam”
Tame Impala – “Patience”
Emil Kruse – “Air Tonight (feat. Benjamin Hav)”
Connie Constance – “Give & Take”
K-phax – “Love For A Minute”
The Millennials – “The Divide”
Foster The People – “Style”
Ängie – “Ett Tag (feat. Ambivalensen)
Logic – “Confessions of a Dangerous Mind”

Lyt til playlisten her:

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com