fbpx

Veronica Maggio er ude med den nye, svenske ørehænger “Kurt Cobain” forud for sit næste album

Foto: Nora Otterhäll

Veronica Maggio har været i samarbejde med den svenske rock-veteran Joakim Berg, og ud af det er der kommet et lækkert pop-hit.

Den svenske popdronning Veronica Maggio har næsten ikke set sig tilbage siden debuten i 2006 og har gang på gang givet os pophits som “Jag kommer” og “Vi mot världen”. Nu er vores nordlige nabo tilbage med ny, optimistisk pop på singlen “Kurt Cobain”.

Dagens single er en ørehænger på den måde, som især svensken kan. Sangen er resultatet af endnu et samarbejde med forsangeren fra Kent, Joakim “Jocke” Berg. De to kollaborerede også på soundtracket “20 questions” sidste år, og heldigvis gik det så godt, at kunstnerne valgte at fortsætte som et team. Maggio fortæller:

– “Kurt Cobain’”er lige dele kærlighed, synths og Stockholms nat, men et fravalg af mørket. Det er den slags sang, som jeg ville ønske, jeg havde lettere ved at skrive. Det var den første jeg skrev med ”Jocke” og Simon Hassle (Zara Larsson, Icona Pop m.fl.) og man ved jo aldrig, om det bliver til mere. Men vi endte med at lave et helt album.

Nummeret er nemlig det første udspil fra hendes kommende sjette album, der gerne skulle udkomme i sin helhed sidst på året. Indtil da kan du høre “Kurt Cobain” lige her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com