fbpx

Den danske duo Dusin udgiver ny single og annoncerer EP-turné

Foto: Walther Bølge

Duoen har fuld fart fremad og offentliggør i dag både et nyt singleudspil og en turné.

Dusin er ude med deres andet udspil i 2019 med singlen “Nonchalant”. Tidligere i år udgav de sangen “Mens Alting Størkner”, hvor de demonstrerede deres flair for at producere lyttervenlig elektronisk popmusik med fede hooks og jazzede elementer. Gruppen består af Mads Vadsager og Jesper Norhstedt, og de har i dag annonceret, at de i forbindelse med udgivelsen af den kommende EP Alle Farver får lov til at tage det danske land rundt i maj måned.

Om den nyeste single “Nonchalant” udtaler Dusin:

– Vi skrev Nonchalant i forlængelse af en masse sange, der kredsede om ret melankolske og tunge emner. For en stund satte vi det dystre lidt på hylden og lavede Nonchalant, der handler om fristelser, selvbeherskelse og ungdommelig naivitet men mest af alt om sprut og damer.

Selvom Dusin ikke er de første til at synge om sprut og damer, formår de at skabe en single, der bliver hængende i én bagefter. Hør “Nonchalant” her og se datoerne for gruppens EP-turné nedenunder.

Datoer for EP-turnéen:

17. maj: Posten, Odense
18. maj: HeadQuarters, Århus
24. maj: Værket, Vejle
25. maj: Tapperiet, Køge

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com