fbpx

Emerson Snowe forsøder din torsdag med ny musik og EP-annoncering

Foto: Alex Wall

Han er et af de mest interessante navne på den australske indiepop-scene og står over for et større gennembrud. Det kommer debut-EP’en That’s Rock ‘n’ Roll nok til at bidrage til.

Vi faldt over australske Emerson Snowe, da han i oktober sidste år udgav singlen “If I Die, Then I Die”, som sendte associationer til en anden mester udi alternativ pop, Ariel Pink, som han blandt andet også har spillet support for. I dag fortsætter den stærke linje med singlen “Human”, som akkompagneres af en skøn video, instrueret af Johnny McKay, og nyheden om, at hans debut-EP That’s Rock ‘n’ Roll lander den 10. maj via Liberation Records.

Bag Emerson Snowe-aliaset gemmer sig 24-årige Jarrod Mahon, og det nye udspil, “Human”, er en opløftende hyldest til at bryde igennem de barrierer, han har mødt gennem livet, ved at blive klogere på sig selv og de relationer, der omgiver ham.

I kølvandet på en optræden til sidste måneds store SXSW Festival i Austin drager australieren til maj mod Brighton og The Great Escape Festival, og mod flere europæiske scener, som desværre ikke inkluderer Danmark i denne omgang.

Vi krydser fingre for, at det ændrer sig snart, og opfordrer dig til at trykke play på videoen herunder.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com