fbpx

Fem koncerter du skal glæde dig til på Walthers Musikcafé i april, maj og juni

Foto: Emil Kruse // Ivan Boll

Præsenteret i samarbejde med

Siden sommeren 2012 har Walthers Musikcafé åbnet dørene for folket i Skanderborg og præsenteret en bred skare af kunstnere i alt fra rock-, pop- og hiphop-genren. Vi har samlet fem acts fra programmet frem til juni måned, og her kan du både kan få dit hiphop-fix og opleve en god omgang progressiv rock.

ELLIE

Hvornår: torsdag den 18. april

Allerede torsdag den 18. april kan man få glæden af at opleve bandet ELLIE, der kommer til spillestedet med en god omgang nostalgi. Bandet trækker tråde langt tilbage i musikkens rødder med associationer til velkendte navne som Niel Young og The Band. Genremæssigt bevæger de sig i alt fra folk til soul og rock med fokus på den organiske lyd, og så kan man forvente at blive revet rundt i hele følelsesregistreret med alt fra smertelige til oplivende emner.

Youngblood: Emil Kruse

Hvornår: torsdag den 25. april

Under konceptet Youngblood præsenterer Walthers Musikcafé hver måned unge, spirende artister. I april er det den 90’er-inspirerede hiphop-kunstner Emil Kruse, der gæster spillestedet med sine fængende melodier og groovy beats. Senest har han sammen med Benjamin Hav (Benal) udgivet det dansable track “Air Tonight”, som vi tidligere har beskrevet som en blanding af hiphop og house. Vi taler af erfaring, når vi siger, at Emil Kruse med stor sikkerhed vil sætte fut under Skanderborgenserne med sin blanding af rap, lettilgængelige melodier og skarpe dansksprogede tekster.

Isbjörg + Support: Summit

Hvornår: torsdag den 9. maj

Den aarhusianske seksmandsgruppe Isbjörg startede med at spille sammen tilbage i 2015, og kun et år efter udgav de deres selvbetitlede debut-EP. Det progressive rockband er centreret omkring guitar- og klavermelodier, der ligger over skæve taktarter og en skrattende røst fra bandets forsanger Niklas Jespersen. Deres seneste single “The Curtains Slowly Rise” bevidner gruppens musikalske talent og anderledes tilgang til rockmusik. Singlen er andet udspil fra bandets kommende debutalbum Iridescent, som lander den 26. april – du kan derfor passende nå at lytte til pladen, inden de torsdag den 9. maj spiller en gratis koncert i Skanderborg. 

Pelican Beach + Oliver Dengsø

Hvornår: torsdag 16. maj

Den aarhusianske kvintet Pelican Beach er efterhånden ved at skabe sig et navn på den danske musikscenen med deres fængende popmelodier og sommerlige R&B-vibes. De har i de seneste to år blandt andet spillet på flere festivaler som Smukfest, Jelling og Nibe, og udgav sidste år den iørefaldende single “R2-D2”, der er produceret af Frederik Carstens (Karl William, ANYA, Clara). Du kan også opleve den spirende sanger og sangskriver Oliver Dengsø, der med sit elektropop-univers vil spille support til aftenens koncert, der i øvrig er gratis.

LOKOROI

Hvornår: lørdag den 15. juni

Den dugfriske kvartet LOKOROI er opstået i hjertet af smilets by, og er et godt eksempel på den spirende musikscene med udgangspunk i R&B og soul. De fire unge mennesker, der næsten lige er trådt ud af øvelokalet, spiller atmosfærisk popmusik med tilbagelænede grooves, funky guitarriffs og en dyb soulet vokal. Forsanger Cæcilie Lassen Lund spiller også bløde saxofonmelodier, som man blandt andet kan høre på bandets debutsingle “Hey My Friend”. Oplev den aarhusianske gruppe når de lørdag den 15. juni spiller en gratis koncert på Walters Musikcafé.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com