fbpx

FORPREMIERE: Tag en tur i Botanisk have med ELBAs nye single “Maze”

Foto: Anna Kabana

Den danske sangerinde ELBA er ude med en ny musikvideo og single, der trækker dig ind i et tropisk og violet univers.

ELBA er lyden af de gode gamle 80’ere pakket ind i nye rammer. I november udgav hun debutsinglen “Antidote” og siden da, har hendes musikalske karriere taget fart. Med bookinger på Roskilde-, SPOT- og Alive Festival har ELBA en spændende sommer i vente, og vi glæder os til at opleve hende i en livesammenhæng snarest. Vi har tidligere på ugen været oppe at køre over sangerinden fra Thy, hvor hun blev tilføjet til vores artikelserie om artister, vi gerne vil anbefale.

ELBAs nye single “Maze” handler at løbe håbløst rundt i kærlighedens labyrint efter et forlist forhold. Selvom fortællingen er en lidt trist af slagsen, forhindrer det ikke musikvideoens billedside i at være en stor fest, hvor ELBA lokker os med på en rejse med eksotiske planter, sæbebobler og lækre dance moves i violette skær. Det ser generelt ud til, at farven lilla er blevet synthpop-sangerindens varemærke, og hun bærer det godt. Vi er ligeså tossede med ELBA, som hun er med lilla. Vi glæder os til at følge med i den 24-årige sangerindes rejse i musikkens verden. Se musikvideoen til “Maze” her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com