fbpx

Få kureret dine maj-blues med musikvideoen og lyden på JANOS’ single “ZERO”

Foto: Josefine Korpe

Går du også og venter på at temperaturen udenfor stiger? Måske kan den svenske kunstners nye single hjælpe dine summer-vibes på vej.

JANOS er en spirrende singersongwriter, der oprindeligt kommer fra Sverige men nu skiftevis bor i Oslo og London – en noget kontrastpræget hverdag må man sige. Kontrasterne er også til at finde i hans musik, hvor han producerer alt fra følsomme ballader til opkvikkende funky hits. Her passer den nyeste udgivelse “ZERO” bedst ind i sidstnævnte kategori. Vi bliver omfavnet af et varmt og friskt lydbillede sammen med Janos’ charmerende vokal og frisk guitar.

I torsdags udgav JANOS en fin musikvideo til singlen, som kunne se ud til at have været noget af en krig at producere med en masse klippearbejde i bogstavelig forstand. Det kan godt være at graderne udenfor ikke skriger sommer, men det gør JANOS’ nye single til gengæld. Se musikvideoen nedenunder.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com