fbpx

Flying Lotus er ude med et jazzet hiphop track featuring Anderson .Paak

Foto: Renata Raksha

Endnu en stærk forsmag på et af årets ind til videre mest ventede album.

Sidste måned annoncerede Los Angeles-produceren Flying Lotus det kommende album Flamagra, der har en vanvittig feature-liste med blandt andre Denzel Curry, Toro y Moi, Solange og mange flere. Støvet nåede næsten ikke at sætte sig efter den vilde annoncering før dobbeltsinglen “Spontaneous/Takashi” (med Little Dragon som featured artist) ramte gaderne og fortsatte hypen.

Nu er Flying Lotus ude med den seneste forsmag på det kommende album, der nærmer sig med hastige skridt. Singlen “Home” er et samarbejde med et af de største navne på scenen lige nu: Anderson .Paak. Det er et dejligt jazzet hiphop eksperiment, man kun kalde vellykket.

Flamagra udkommer om små to uger den 24. maj, og ind til da kan du sætte “Home” på anlægget og nyde de lækre toner, mens du glæder dig til det kommende album.

Hvis du er lige så spændte som vi er på det

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com