fbpx

FORPREMIERE: Den danske duo Maroc bader i neonlys på ny musikvideo

Foto: Gustav Louis Lefeldt

EP-aktuelle Maroc er en spirende dansk gruppe som i morgen slipper en stemningsmættet musikvideo – men du kan se den allerede i dag.

Den københavner-baserede duo Maroc opstod, da sangskriveren Lewis Parker mødte hiphop-produceren Anton Bentzon i gymnasiet. Herefter blomstrede samarbejdet, og de to unge musikere har fundet frem til en helt unik lyd, der blander tunge hiphop-beats, distortede guitarriffs og pitchede vokalsamples. Over de pulserende arrangementer ligger forsanger Lewis Parker med intense og hurtige flows, i stil med britisk grime-rap.

Genre-referencerne spænder vidt og blandingen af elektronisk bas-synthesizers, catchy melodier og en punket hård attitude, giver duoen et helt særligt udtryk. Gruppen udgav i starten af april deres selvbetitlede debut-EP, som du kan høre på din fortrukne streamingtjeneste her. Du kan blandt andet finde nummeret “Punch Drunk Rich Kid”, hvor teksten er i centrum på en detaljerig produktion, der efter flere lyt stadig kan overraske.

Lyden trækker både på moderne trap/hiphop/pop-referencer og retro guitarlyde. Balancen i lyduniverset er også tilstede på den visuelle side i Marocs musikvideo til nummeret. Drengene bades i rødlige og blålige neonskær, der forsvinder over utydelige lilla skikkelser og langsomt forvrænges mere og mere – akkurat som de pitchede stemmer, der fylder mere i lydbilledet.
Se den æstetiske video ekslusivt lige her.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com