fbpx

FORPREMIERE: Oplev DOULAs kommende single “Ain’t Nobody Get Up”

Foto: Natascha Narvaez

Det danske synthpop-gruppe udgiver i morgen deres tredje single. Vi har fået lov til at tyvstarte og dele den med jer allerede i dag.

Synthpop-trioen DOULA består af Frederik Gøtzsche, Lasse Vistisen og Benjamin Fischermann. Vi har været glade for at følge med i gruppens vej ind i musikken, hvor vi har været helt høje over deres dystre og dansable univers på singlen “Frozen Days” og tilbage i december kårede vi dem til Ugens Upcoming.

DOULA gør et stort nummer ud af, at give lytteren en oplevelse ved hjælp af et lydbillede, der både rummer elektroniske, men også meget nærværende elementer. Gøtzsches vokal kryber ind under huden på dig, samtidig med at de instrumentale elementer i sangen giver dig lyst til at danse vildt og vovet.

I morgen udgiver de singlen “Ain’t Nobody Get Up”, som (modsat mange popsange) belyser bagsiden af medaljen ved et forhold – nemlig utroskab. Fremfor at drukne i selvmedlidenhed vælger DOULA dog at se på emnet med en attitude, der både skriger power og “fuck det”. Musikken balancerer som sædvanlig mellem det dansevenlige, og det dystre og eftertænksomme. En dejlig dobbelthed, som er en af de grunde til, at vi er så begejstrede for synthpop-gruppen. Det legende C-stykke giver singlen lige dét ekstra, hvor forsangeren Frederik Gøtzsches vokal virkelig får lov til at skeje ud og skabe sig på en fed måde. Er du vild med DOULAs lyd, kan du opleve dem live i Amager Bio den 10. maj, hvor de spiller support for Astronaut. Hør “Ain’t Nobody Get Up” her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com