fbpx

Hør det catchy techno-glam nummer “Astronaut” fra svenske Visiteur

Foto: Leonard Eastgrove

Vidste du, at du manglede mere techno-glam i dit liv? Det har Visiteur i hvert fald lige bevist for os alle sammen.

Den Stockholm-baserede synthpop-gruppe Visiteur debuterede i 2018 med party bangeren “Royalty”, og har indtil videre kun en håndfuld singler og EP-en Raven i bagagen.

Til gengæld kan Visiteur godt vise sig at være Nordens næste store elektropop navn, hvis deres nyeste single “Astronaut” er pejlemærket. Man bliver næsten helt overrasket når sangen går i gang lige på og hårdt. Nummeret er imidlertidigt så catchy, at du senere ikke kan lade være med at høre det på repeat – og så er man glad for, at de musikalske godter starter så hurtigt som muligt.

I følge forsangeren Sir Boyfriend spiller Visiteur techno-glam – et mix af 90’er pop og 80’er glam – en kombination der i den grad giver mening det øjeblik, du sætter “Astronaut” på. Hør det seneste nummer fra det excentriske band her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com