fbpx

Spilleplanen er klar til årets Smukfest

Foto: Martin Jensen, Bøgescenen 2018 // Agata Rybacka

Nu kan du for alvor begynde at planlægge hvor og hvornår, du skal opleve dine yndlingskunstnere på årets Smukfest-program.

Smukfest løber af stablen den 7.-11. august, og hvis du har fået en billet til festivalen, kan du nu begynde, at planlægge, hvad du skal se på programmet.
Med internationale navne som Calvin Harris, Robbie Williams, Stormzy, Years & Years, Liam Gallagher, Clean Bandit og Lewis Capaldi har festivalen booket en portion alsidige kunstnere med lidt til enhver smag. Desuden har festivalen som altid et program fyldt med store og anerkendte danske kunstnere, som i år blandt andet tæller Lukas Graham, Phlake, Benal, The Minds Of 99, Iris Gold, Soleima, Saveus, Jada og Nicklas Sahl.

Fra i dag kan du med ro og mag studere spilleplanen nærmere, men selvom festivalen har annonceret sit fulde musikprogram, mangler de 26 navne til årets Live-Camp konkurrence stadig at offentliggøres. Opvarmningsfestivalen præsenterer spirende kunstnere fra det danske vækstlag og programmet for dette lander i juni måned. Ligeså kommer der fortsat nyheder fra programmet på Udsigten og festivalens snakke-scene, så der er stadig masser af spændende begivenheder at glæde sig til.

Du kan se Smukfests fulde musikprogram og spilleplan her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com