fbpx

TERESE genskaber 80’ernes ørehængere på andensinglen “De Lyser Blå”

Foto: Emilie Marie Kjær

Danske TERESE er ude med et nyt 80’er-pop nummer, og endnu en gang rammer hun lige ned i en musikalsk tidslomme.

Sidst i marts havde vi forpremiere på TERESEs debutsingle “Fantasy”, der var et stykke ren 80’er pop trukket ind i 2019. Terese Skovhus, frontkvinden bag projektet, finder da også stor inspiration hos de helt store navne inden for dansk pop i 80’erne som Anne Linnet, Thomas Helmig og Lis Sørensen, hvilket resulterer i, hvad der lyder som sange, der har ligget på de danske klassiker-lister de sidste 25 år.

Nu er TERESE ude med et nyt nummer taget direkte ud af skulderpudernes årti. “De Lyser Blå” er en up-beat ørehænger af et nummer, der er lige til at skråle med på til en privatfest – præcis som man kan med de andre udødelige pophits fra fordums tid.

Hør “De Lyser Blå” her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com