fbpx

Der er masser af kærlighed i luften på Jadas nye single “Clean Love”

Foto: Petra Kleis

Den talentfulde sangerinde har allerede cementeret sig som et af de mest lovende navne på den danske musikscene og er nu klar med et nyt storladent pophit.

Det er gået helt vanvittig stærkt for sangerinden Emilie Molsted Nørgaard aka Jada, der lige nu er i fuld gang med en travl festivalsæson. Man skal ikke kigge længere tilbage end starten af 2018, da Jada officielt udgav førstesinglen “Keep Cool”. Selvom tidlige fans allerede kunne høre nummeret “Sure”, blev debutsinglen en stærk markering på den brede musikscene i både ind- og udland. Med flere mindeværdige koncerter sidste år på blandt andet Roskilde Festival, hvor Jada i år spiller på det officielle program, vendte sangerinden stærkt tilbage i 2019 med hitsinglen “Lonely”. Et nummer der i dag opfølges af “Clean Love” – som næsten kun kan blive en vaskeægte sommerbanger.

Det er ret bemærkelsesværdigt, at Jada med så få numre i bagkataloget allerede har formået at skabe et meget karakteristisk lydunivers. Med fuld smæk på 00’er referencerne overvældes man på “Clean Love” af de pulserende synthesizerfigurer og næsten kiksede klokkespil. Men der er ultimativ coolness i den måde, Jada bruger klichéerne på, og med lækre korharmonier og et storslået ørehængende omkvæd er der ikke så meget, der kan gå galt. I bedste oldschool-Beyoncé stil tager sangerinden da også omkvædet ned i tempo og lader den rumklangsmættede vokal give lytteren kuldegysninger.

“Clean Love” handler om at hele som menneske – om at det tager lang tid at hele, og at det ikke en proces man kan skynde på. Jeg stod for nogle år siden – 6 måneder efter et brud – med et menneske jeg elskede og tænkte bare hvorfor fanden er det ikke gået over endnu, hvorfor er det stadig så svært! Det var første gang jeg accepterede at ting tager tid, det tager bare tid at hele. Lige meget hvad du heler fra, fortæller Jada om den nye single.

Den ambitiøse og jordnære sangerinde har i den grad taget teten på den danske popscene, og som vinder af P3-talent prisen, Årets talent ved Carl Prisen og hele to Steppeulve er der ingen tvivl om, at Jada allerede har tryllebundet det meste af Danmark. Magien var også tydelig, da hun optrådte med sin faste band på Heartland Festival og senest på Northside Festival. Vi kan kun glæde os til at høre mere musik fra kunstneren og forhåbentlig fange hende endnu en gang på en af de kommende danske festivaler.
Hør “Clean Love” her.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com