fbpx

Det nye britiske pophåb Millie Turner er ude med den lækre sommersingle “Swimming Pool”

Foto: PR

Væbnet med solide beats og en smuk vokal er Millie Turner klar med soundtracket til din sommerferie.

Den kun 18 år gamle Millie Turner er én af de kunstnere, der engang imellem dukker op ud af ingenting og slår benene væk under os. Turners karriere startede med debutsinglen “Underwater” fra 2016, der fra startskuddet demonstrerede hendes evner som sangskriver, og det musikalske univers befinder sig i krydset mellem Millie Turners smukke, luftige vokal og solide club-vibede beats.

I dag har den unge brite udgivet sin seneste single “Swiming Pool”, der starter ud med en tilbagelænet akustisk guitar og sangerindens smukke stemme, men hurtigt får et lækkert beat på banen. Om du er til afslapning i skyggen eller solbadning på stranden, er “Swimming Pool” i hvert fald en hæderlig kandidat til sommerferie-playlisten.

Vi har flere nye singler at glæde os til over sommeren, inden Turner til september udgiver sin anden EP, og i 2020 kommer der også et endnu unavngivet debutalbum. Hop med på Millie Turner vognen før dine venner og nyd den nye single “Swimming Pool” her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com