fbpx

FLEXLIKEKEV udgiver ny single forud for Roskilde-koncert

Foto: Thorbjørn Kragh

Den unge rapper kaster endnu engang internationalt stjernestøv over den danske hiphop-scene med hyldest til legendarisk rapper.

Det er præcis et år siden, jeg skrev min første artikel om den britisk-danske rapper FLEXLIKEKEV. Torsdag den 28. juni 2018 udgav han nemlig sin officielle debutsingle “GUAP (feat. MADMANMAX)” efter at have haft tre numre på Soundcloud. Der er sket meget på et år. Mens debutsinglen blev udgivet via det spirende hiphop-label Thursday Records, er dagens nye single “SLICK RICK” udgivet via Sony Music, og hvor koncerterne førhen har været mere undergrundsbaseret, står FLEXLIKEKEV nu over for sin Roskilde-debut den 2. juli på Countdown.

Musikken er dog den samme: Internationalt klingende hård rap, der ligger i krydsfeltet mellem den karakteristiske UK-drill og den amerikanske allestedsnærværende trap.

FLEXLIKEKEV er opvokset i London, og den britiske hovedstad synes altid at være med i musikken – om det er i produktionerne, accenten eller i lyrikken. Det gælder også for “SLICK RICK”, som er en hyldest til Richard Walters aka den legendariske, enøjede rapper Slick Rick, som ligesom FLEXLIKEKEV også er fra London.

Tjek “SLICK RICK” ud her nedenfor og varm op til den kæmpe hiphop-fest, den fremadstormende kunstner højst sandsynligt spiller op til.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com