fbpx

Jay Som annoncerer nyt album og dansk koncert – varm op med singlen “Superbike”

Foto: Lindsey Byrnes

Anak Ko er titlen på det nye album fra Jay Som, som har signet til Lucky Number (Hinds, Sleigh Bells, Sunflower Bean, Middle Kids, Dream Wife m.fl.). Albummet lander den 23. august og tegner lovende, førstesinglen “Superbike” taget i betragtning.

Vi havde tilbage i starten af sidste år den LA-baserede kunstner Jay Som på vores liste over 18 internationale navne, man skulle holde øje med, og det har vi ikke fortrudt. Indie-artisten viste kæmpe potentiale på sidste års Justus Proffit-samarbejde, og med dagens nye, drømmende single “Superbike” stiger begejstringen yderligere.

Bag Jay Som-aliaset finder du Melona Duterte, som med dagens singleudgivelse også løfter sløret for, at et nyt album med titlen Anak Ko (som betyder “mit barn” på filippinsk) lander den 23. august via Lucky Number.

Duterte udtaler i en pressemeddelelse, at hun på “Superbike” er gået efter den perfekte kombination af Cocteau Twins og Alanis Morisette – og udover, at det bare er rigtig god stil, så er det også lykkedes rigtig godt. Lyt selv!

Jay Som har i forbindelse med albumannonceringen også løftet sløret for en række europæiske koncerter – inklusivt Ideal Bar i København den 10. november.

Anak Ko Tracklist

  1. If You Want It
  2. Superbike
  3. Peace Out
  4. Devotion
  5. Nighttime Drive
  6. Tenderness
  7. Anak Ko
  8. Crown
  9. Get Well
Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com